Устата си подари уникално преживяване

Иван Динев – Устата ще пее за Деня на жената в Лондон. Концертът тази вечер обещава да се превърне в незабравимо парти за българските дамите там.

“Всеки Джентълмен да си доведе Кралицата, ще Ви очаквам… На живо… На топло… На сянка“, отправя своята покана към сънародниците ни на Острова популярният шоумен.

От няколко дни Устата е във Великбритания, а пролетното настроение го провокира да посети някои от най-известните градове. Началото бе поставено в Лондон, където изпълнителят не пропусна да засвидетелства отново почитта си към един от своите големи идоли Майкъл Джексън и се включи в кампанията Innocent на Piccadilly Circus.

Преди време Иван Динев имаше желание да гледа на живо шоуто на музикалната легенда в O2 Arena и дори си бе купил билети, но смъртта на Майкъл Джексън провали тези планове, припомнят от Планета ТВ.

Следващият град, който Устата посети, е Ливърпул. В града на Бийтълс няма как да не видиш The Beatles Story. Там той успя да проследи живота и времето на “Удивителната четворка“ – Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар, разказани чрез паметни предмети, интерактивни експонати и изложби.

1 коментар към “Устата си подари уникално преживяване”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!