Устата разсмива и провокира

Иван Динев – Устата все по-категорично се налага като един от водещите Stand-up комици в България. Той не крие, че тази страст го владее от доста време и творческите му търсения в момента са насочени главно към усъвършенстването на неговия спектакъл “Звездите отзад”.

Независимо от пандемията и странното лято, Устата пътува със своето Stand-up Comedy Show из България, за да разсмива и провокира. Той споделя, че е супер щастлив, защото се е срещнал с много хора и въпреки Covid-19, те не са загубили чувството си за хумор.

“Това е едно от най-хубавите ни качества – убеден е шоуменът и в подкрепа споделя една случка от това лято. „На връщане от Варна, малко след полунощ, някъде между Търговище и Шумен, буквално в нищото, отбил лек автомобил на аварийки, намалявам и гледам шофьора размахва плакат #Оставка”.

Устата обещава да продължава да разсмива и през август. Още утре столичани могат да гледат на живо “Звездите отзад”, а следващата среща с комедианта е на 12 август във Варна. На 13-ти Иван Динев ще бъде в Свети Влас, а на 19-ти в Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!