Устата: Разказвам части от моя живот, които са абсурдни

Иван Динев – Устата посрещна 2020-а година далеч от страната. Той бе на турне в Америка и новогодишните празници за него бяха доста по-различни от обичайните.

“Посрещнах Новата година в църквата “Св.Св.Кирил и Методий” в Торонто, Канада. Беше изключително забавно. Това е първата българска църква, създадена в чужбина. Към нея има зала, където се изявяват различни изпълнители. Бях заедно с моята колежка Таня Маринова. Прекарахме три дни в Канада и преживяхме изключителни емоции. На 1 януари ходихме на Ниагарския водопад, купихме си хубави неща“ – разказва той в “Автограф”.

Ето какво събра Таня Маринова и Устата

Напоследък шоуменът е открил едно ново поприще за изява – това е стендъп комедията, която се прави в много малки помещения, в много интимна обстановка пред около 50 човека. В нея разказва живота си и най-различни истории.

“Със съвсем различен подход един артист трябва да излезе на такава сцена. Той не трябва да бъде в роля, той трябва да е себе си, колкото и тривиално да звучи, защото когато един изпълнител е на сцена с бенд или балет, там има заучена хореография и постановка. Докато тук излизаш като човек. Аз излизам като Иван Динев и разказвам части от моя живот, които са абсурдни. Този тип представление се възприема много добре от публиката. Аз лично такова натоварване не съм изживявал до сега, защото шоуто е час и половина, в който не спирам да говоря и за щастие на хората, които са дошли, не пея, т.е. виждат ме в една друга светлина. Много е трудно“ – споделя той.

Признава, че му е коствало една година време, докато напише и синтезира сценария за отделните етюди и избистри концепцията. Но това не е нещо, което да седне и да измисли, защото има много случки от живота си.

“По-скоро подреждам нещата, които според мен ще са интересни да ги споделя с публиката. Стартирах шоуто през октомври миналата година и съм го играл много малко пъти. То не е нещо комерсиално, може би ще стане такова с времето. Но в момента е по-скоро бутиково изпълнение за близки хора, приятели и за случайно попаднали хора, които си казват: “Това не е възможно“.

В музикално отношение Иван Динев има един готов прекрасен дует с Глория и чака тя да каже кога ще снимат клипа, за да го представят на публиката. Той е римейк на нейната песен “Скъпи, купи ми нещо“.

Глория възроди емблематичен хит / ЧУЙ

“Още лятото записахме дуета и стана прекрасен римейк. Песента я има в новия албум на Глория. А Глория като чу песента, се разплака от смях. Има известна нотка от 90-те години. Това е едно от най-добрите неща, които съм правил. Имам записана и една хип-хоп песен с едни изпълнител, който пее на чужд език, но не на английски. Българин е, но почти не е живял в България. Запознах ме се инцидентно. Трябва да отида тази година да я снимам. Няма да казвам къде, за да е изненада” – издава още Устата!

3 коментара към “Устата: Разказвам части от моя живот, които са абсурдни”

  • Пусеркото иван каза:

    Разкажи жена ти колко бой е яла от тебе …. ама за това мълчиш ,а да си правиш гаргара с хората и на чужд гръб ,да оправяш клюките си първи ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!