Удивителната Галена разкри различните си лица в шест кадъра / ВИЖ

Галена, която е носителка на многобройни музикални награди, неведнъж е била отличавана също за своята оригиналност, стил и перфектна визия.

За да сверят модния си часовник и да вкусят глътка звезден блясък, последователите й в социалната мрежа не пропускат да следят редовно публикациите на любимката си.

С уникална фотосесия изпълнителката даде старт на новата 2021 година във виртуалното пространство. Кадрите са част от новият календар на Галена, а всяка снимка предизвиква вниманието на феновете и провокира желанието им да видят още и още от любимата си певица.

Началото бе поставено с умилително видео на малкия син на звездата – Александър, който разгръща с много старание страниците на календара, а след това последваха публикации на отделните фотоси от него.

Първата снимка бе придружена от #Amazing, а след нея може да видим кадри с етикети #Naughty, #Entertaining, #Lovely, #Awesome, #Gorgeous. Всъщност те изписват името актуалната изпълнителка на латиница и разкриват различните й лица.

В края на 2020-а Галена стартира самостоятелен YouTube канал и обеща, че изненадите от нея тепърва предстоят. Първата от тях бе подаранете календари за 2021 година  на 100 от абонатите в канала си, избрани на случаен принцип.

“А когато възобновим срещите на живо, ще има и за останалите“ – анонсира тя.

Реклама

2 коментара към “Удивителната Галена разкри различните си лица в шест кадъра / ВИЖ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!