„Тутурутка“ в специален концерт срещу агресията

Артистите зарадваха с концерт стотици деца и младежи в СОК „Камчия“

Шоумените от „Тутурутка“ подкрепиха социално-здравен тренинг край морето, събрал млади хора от цялата страна и посветен срещу агресията. Проявата е под надслов „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, а домакин е СОК „Камчия“.

Форумът върви ръка за ръка с четвъртото издание на Национален детски диабетен лагер „Докосни дъгата“ и в него участват 70 деца и младежи от цялата страна на възраст от 15 до 29 години.

Целта на тренинга е подрастващите да получат знания за изграждането и утвърждаването на здравословни модели за воденето на качествен живот, както и стратегии за превенция от зависимости.

Край морето се провеждат обучения и спортно-развлекателни събития, които да имат пряко въздействие по отношение нагласите им за борба с агресията в училище, на улицата и в обществото.

Стотици деца и младежи, пребиваващи в комплекса, както и техните родители, изпълниха кино-концертната зала „Черноморский“ в комплекса, за да се забавляват с „Тутурутка“.

Комиците поднесоха на всички много положителни емоции, подплътени със свеж хумор и музика. Обичаната от малки и големи група подкрепи безвъзмездно кампанията и показа нагледно, че смехът е едно от най-добрите оъжия срещу агресията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!