Триумф за Ицо Хазарта на наградите на БГ Радио

Ицо Хазарта е големият победител на тазгодишното издание на музикалните награди на БГ Радио. Рапърът прибра 3 статуетки – за албум, текст и за топ изпълнител.

Церемонията се проведе за втори път в Античен театър на Пловдив. Водещ бе Милица Гладнишка, която не изневери на вродения си хумор. През цялата вечер актрисата се шегуваше със себе си, с изпълнителите, дори със ситуацията с пандемията. Сама демонстрира новото си изобретение „плексикис“, което ни позволява да се целуваме, без да се докосваме.

Самото шоу откриха талантливите пловдивчанки от 4 Magic. По време на церемонията прозвучаха над 10 премиерни песни от Графа, Ицо Хазарта, Поли Генова, Виктория, Дара, Павел и Венци Венц, Михаела Маринова и други. Страхотно изпълнение направи и легендата на родния рок – Стенли, който съвсем наскоро издаде нов албум.

Наградата в категория БГ група отиде при Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Това е първото отличие в историята на групата от БГ радио. За Дует на годината пък бяха отличени популярните сред подрастващото поколение СкандаУ. Статуетката за най-добра изпълнителка грабна Михаела Филева, за Дебют ALMA, а за видеоклип режисьорите Васил Стефанов и Стефка Николова, които направиха „Нависоко“ на Миро и Койна Русева.

Слушателите на БГ радио избраха за песен на годината „Не бих могъл“ на Павел и Венци Венц и Любо, който не успя да присъства на церемонията поради лични причини. По традиция БГ радио дава и една последна награда в памет на музиковеда Ана Мария Тонкова – БГ вдъхновение.

Миналата година това бяха братя Аргирови, а през 2020-та почетохме цялостното творчество на дует Ритон, които продължават да създават музика.

Източник: „Марица“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!