ТоТо Н и приятелката му правят сериозна крачка / ВИЖ

ТоТо Н призна в телевизионен ефир, че е силно обвързан. Той допусна в дома си камерата на предаването CloseUP и пред водещата Сантра разкри как минава един негов ден. В своеобразното риалти се включи и приятелката на рапъра – Кристин Петринска, с която са заедно вече година и живеят в апартамента на изпълнителя. Той заяви, че неговата жена е най-красивата и харесва именно жени като нея, с което даде ясен знак, че я обича истински.

Междувременно все по-упорити стават слуховете, че половинката на хитмейкъра е бременна, а от кадрите в предаването може да се види коремчето на Кристин. ТоТо призна още, че много би искал да сключи брак и детето е смисълът на живота, което още веднъж потвърждава очакваното щастливо събитие от двойката. Преди време любимата му обяви, че до края на годината няма да се занимава и да преподава танци.

В професионален план ТоТо обясни как се случват нещата в шоубизнеса какво прави в ежедневието си, за да бъде успешен. „Нашите парчета са резултат от това какво правим цял ден. Първо живеем, после правим музиката и накрая сядаш и пишеш една песен“ – казва той.

Вижте повече във видеото тук!

1 коментар към “ТоТо Н и приятелката му правят сериозна крачка / ВИЖ”

  • (лайно)ТоТо каза:

    Колко трябва да е ненормална тази, че да си ляга с този врачански селянин дето дори не знае как да говори на майчиния си език? Ужас.. боклуци навсякъде 😂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!