Топ 5 с хитовете на Преслава

Вижте кои са най-големите хитове на звездата на „Пайнер“

Топ 5 с хитовете на Преслава излиза в навечерието на рождения ден на певицата 26 юни. Това е специалният подарък към певицата от официалния канал PlanetaOfficial. Класацията Топ 5 представя нейните най-харесвани клипове.

Петото място е запазено за “Няма да ти пиша”, свежо парче от 2016 година, носещо много летен заряд. Една позиция по-нагоре е хитът “Моето слабо място”, който със сигурност ще остане във времето.

Звездният дует на Преслава и Фики, “С теб или с никой” влиза в Топ 3 на най-харесваните мелодии на изпълнителката. На 2-ро място е песента “Не се изтриваш”, получила бърз успех и покорила много музикални класации.

На върха съвсем заслужено застава една от най-харесваните песни в репертоара на Преслава, “На тебе не отказвам”. Тя се появи преди три години, но и до днес се радва на голям интерес.

Рубриката HIT припомня визитната картичка на Преслава“Дяволско желание”. Песента направи премиера през 2005 година и звучеше буквално навсякъде.

Още една емблематична мелодия е включена сред най-харесваните песни на звездата на телевизия “Планета”. Това без съмнение е рок баладата “Лъжа е”, а като ново предложение – “Обратно в играта”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!