Топ 5 с хитовете на Деси Слава представи PlanetaOfficial

Топ 5 на Деси Слава представи официалният канал на музикална компания “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial. На петото място е чувствената балада на певицата с Джордан – “Ангелите плачат”. Дуетът стана „Попфолк балада 2017“ на читателите на Signal.bg.

Друга лирична мелодия, която се появи през 2016 година, се нарежда на 4-та позиция. Това е песента “В друг живот”. Музиката е дело на самата певица, аранжиментът е на Даниел Ганев, а текстът – на Мариета Ангелова. Интересен факт е, че в клипа участва любимият мъж на певицата, Благой Найденов.

На трето място е  сингълът “И на всички като тебе”, а една позиция по-нагоре се нарежда “Нека да е тайно”, в дует с Галин.

Първото място е за друг знаков дует в репертоара на Деси Слава – “В твоите очи” съвместно с Галена. Парчето направи премиера през 2015-а и остава емблематично в историята на жанра.

Абонатите на PlanetaOfficial в YouTube ще се насладят също така на най-новото музикално предложение на Деси Слава от началото на 2018 година, което отново е в дует с Джордан и се казва “Дали ще те оставя”. От музикалния канал припомнят  и две от по-старите песни на гласовитата изпълнителка, превърнали се в любими на феновете през годините – “Две сърца” и хаус парчето “I`m your b*tch” ft. D.G.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!