Топ 5 с най-добрите видеоклипове на Карлос

Днес рожденик е Карлос, а специалният подарък на телевизия “Планета” е премиерата на Топ 5 на неговите най-добри клипове.

На пета позиция е едно видео от 2013 година, което се казва “Нека да позная”, предшествано от “Честно ли”, появило се през 2015 година. Тогава феновете не пропуснаха да поздравят Карлос за новаторското и свежо звучене.

Ще си припомните и две парчета от 2014 година в репертоара на изпълнителя, любопитни колаборации с негови колежки – “Дяволски вярно” с Цветелина Янева и “Кофти хора” с Емилия, както и самостоятелния проект “Да няма нас” от 2017 година.

В Топ 5 на на трета позиция се нарежда “Бомба”, видео от 2016 година, с дискотечен ритъм и хубав заряд. Второто място е за интерпретацията на златния хит на Коста Марков – “Имам само едно сърце”, на който Карлос даде нов живот. На върха е “Да разлаем кучетата” ft. Яница, любима песен от 2016 година.

Рожденикът сподели, че за празника ще си подари кратко пътешествие до Гърция. Ще бъде с обичайната компания приятели, с които винаги си изкарват супер, независимо къде се намират. В неделя певецът се завръща в България, за да отбележи Великден със своето семейство. Първи за рождения ден го поздравиха родителите му, а хубавите изненади за него в днешния ден тепърва предстоят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!