Топмоделът и новоизгряваща фолк звезда Палома проговори за Анелия

Топмоделът и новоизгряваща попфолк звезда стартира музикалната си кариера, подкрепена от Анелия. Благодарение на дуетната им песен „Влез, влез“ публиката забеляза новото откритие на „Пайнер“, а със соловия си сингъл „Здравей“, младата надежда дава ясна заявка да намери своето място в силно конкурентния жанр.

„Винаги ще бъда благодарна на Анелия, че ми подаде ръка в началото на моята кариера и че повярва истински в мен. Аз я ценя изключително много като творец и човек. Тя има финес и стил. Има го онова звездно излъчване, което кара всичко да трепти от нейната енергия. Но аз открих в Анелия и изключително близък приятел, който има огромно сърце. С нея се общува и работи леко, защото е професионалист, който знае как да подходи към всеки етап. Песента се случи като една магия. Работата по „Влез, влез“ е един от най-важните и щастливи моменти в живота ми. Снимахме на морето със страхотен екип, който се погрижи да се забавляваме и да сме спокойни. Всичко това помогна и песента да стане хит. Цял живот ще бъда благодарна, че съдбата ме срещна с Анелия и че имах този летящ старт, мечта за много млади изпълнители“ – споделя тя пред „Телеграф“.

Много лично от Палома – Здравей/ ВИДЕО

За новия си сингъл, който се завъртя в ефира на „Планета“ преди месец, изпълнителката разказва: „Първият ми самостоятелен проект и за мен е много важен. Щастлива съм, че песента се харесва и имах позитивна обратна връзка веднага след като излезе клипът. Имам щастието да работя с най-добрите екипи, страхотни професионалисти, креативни творци. „Здравей“ е много личен проект. Още щом чух текста и музиката, разбрах, че ще се получи. Текстът на Росен Димитров ме грабна. Работих усилено с вокалния ми педагог JJ (Георги Симеонов), който ме подкрепя изключително много. Процесът по заснемането на клипа беше лек и приятен, с приятелска атмосфера и прекрасно настроение. Режисьорът Виктор Антонов е изключително идеен и модерен и успява да извади най-доброто от мен по време на снимачния процес. Музиката е на Даниел Ганев, с когото е удоволствие и привилегия да се работи. Песента има малко по-различно поп звучене, но аз искам всеки мой проект да изненадва и радва феновете ми. Със страхотните професионалисти, с които съм заобиколена, съм спокойна, че песните ще се харесват и ще се запяват“.

 

Реклама

1 коментар към “Топмоделът и новоизгряваща фолк звезда Палома проговори за Анелия”

  • Живко от Варна каза:

    Защо хора които са свързани с българската държавна сигурност искат да съм изравнен със земята и да не ме искат хората!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!