Тони Стораро, Фики и Емрах гости на тежката сватба на Василис Карас

Тони Стораро е специален гост на сватбата на дъщерята на Василис Карас. Легендарният гръцки певец вдига тежка сватба днес. Единствената му дъщеря Ирини ще каже „Да“ на годеника си Ламброс в църква близо до Солун. А тържеството след това ще се състои в имението на певеца. Сред гостите ще бъдат големи звезди като Антонис Ремос, Никос Вертис и Тони Стораро.

Човека Глас е единственият български изпълнител, поканен лично от Карас на този много съкровен празник. Той ще отиде със съпругата си и децата си Фики и Емрах.

„Безкрайно радостен съм, че сме поканени на тази сватба. Вълнувам се, мислих много какъв подарък да купим, за да зарадваме младото семейство. Аз никога не съм крил, че съм се учил от Карас и че той е мой идол в музиката. Щастлив съм, че имах възможността да се срещна с него и познанството ни да прерасне в приятелство“, коментира Тони.

Очевидно е, че симпатиите на двамата титани на балканската музика са взаимни. Поканата за сватбата не е единствената, която гъркът отправи към българския си колега.

На 26 септември Василис Карас ще изнесе голям концерт във Варна в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта и пожела Тони и Фики Стораро да се качат с него на сцената. Билети за концерта все още могат да бъдат намерени на касите на ДКС и на ticketportal.bg.

1 коментар към “Тони Стораро, Фики и Емрах гости на тежката сватба на Василис Карас”

  • Бат Тони е най-големия пич. Лично го познавам и сме били заедно на маса стол до стол. Няма такъв готин пичага.
    Желая му успех и дано Фики поне малко да вземе от него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!