Тони Стораро с нов зрелищен концерт

Тази сряда /20 октомври/, гвоздея на вечерта в звездния The Cotton Club ще бъде изпълнителят на мегахитовете „Отличен 6“, „7 пъти“ и „2-3-4“ – Тони Стораро. Певецът се завръща на сцената на популярния клуб в Студентски град с нов зрелищен концерт и съвсем горещ нов сингъл, записан в дует с Азис – „Да го правим тримата“.

Топ певецът на „Diapason Records“ отново ще зарадва многобройните си почитатели с двучасово шоу и live изпълнения на най-популярните си парчета, които през последните години успяха да го изстрелят на върха и затвърдиха ролята му на диктатор в попфолк жанра.

Сцената в хитовия The Cotton Club едва ли ще успее да побере всички желаещи да разкършат снага в ритъма на Големия Тони и неговите емблематични „За една жена“, „Грешница“, „Ти от Рая ли дойде“, „Уникат“, „Не заслужавам“, „Смело завърти“ и други. Обграден от фенове и фенки, най-обичаният мъж в попфолка, отличен с всички възможни награди за Певец на годината.

Звездното парти в The Cotton Club ще стартира в 23:00 часа, а самият Тони Стораро ще изгрее на сцената малко след полунощ. Седмица по-късно /27 октомври/, хитовият клуб ще бъде домакин на ново лудешко парти със съблазнителката на попфолка – Галена!

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!