Тони Стораро проговори за скандала кара ли без книжка сина му Емрах

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, бе обвинен от фенове, че кара без книжка и с това заплашва сигурността на другите по по пътя.

Повод за разразилия се скандал е разпространено от младия певец видео, на което се вижда как подкарва скъп автомобил. Последователи на певеца твърдят, че все още не е изкарал шофьорски курсове и няма право да шофира.

Тони Стораро обаче твърди, че нещата не са така, както изглеждат на пръв поглед, защото наследникът му е пълнолетен и вече е изкарал необходимите на брой часове зад волана. Единственото, което му остава, е самият изпит.

„Прави го вечер, когато трафикът не е толкова силен, но с професионален инструктор до него. Младото поколение сега бърза да се похвали за всичко в социалните мрежи, не е съобразил, че ще даде повод за статии и сензации“ – казва Тони пред „Телеграф“.

Емрах е роден през 2002 г., навърши своето пълнолетие през ноември 2020-а. „Веднага се записа на шофьорски курсове. Той отдавна има желание да шофира. Вече мина курса, предстои му изпитът, изкарал е необходимия брой часове кормуване, но иска допълнително да се упражнява“ – казва още родителят Стораро.

Клипът на младия изпълнител провокира противоречиви коментира в мрежата, като голяма част от меломаните споделиха, че като известна личност трябва да дава пример – но не и по този начин.

Колата, забелязана на Околовръстното в София, също породи въпроси. По всичко личи, че автомобилът, марка „Мерцедес“, е бързо и скъпо возило, вероятно собственост на роднините му. Страстта към бързите автомобили на Емрах е провокирана от неговия по-голям брат – Фики.

Семейство Стораро са почитатели на луксозните возила и не пестят пари в това отношение. Част от тях са подобрени, един от личните автомобили на изпълнителя на „Ламборгини“ е покрит със специално фолио, поръчано от САЩ, то е на стойност над 5000 лв., семейството разполага още с джип. Колата, която големият брат спечели от предаването „Като две капки вода“, не се задържа при фамилията.

Реклама

5 коментара към “Тони Стораро проговори за скандала кара ли без книжка сина му Емрах”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!