Тони Стораро изпрати 2021-а с рекорд

С рекорд завършва 2021 г. за топ звездата Тони Стораро. Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс е с 4 песни с негово участие в класацията Трендинг на You Tube България.

В последните месец и половина Тони Стораро представи няколко песни на феновете. Всички парчета са дуетни и са в списъка с най-актуални видеа в най-голямата платформа за видеосподеляне.

Съвместните проекти са с Криско, Румен Борилов, Алекс Иконата и Елица. Всяка от песните намери своята аудитория и успя да заплени феновете, за да се превърне в неоспорим хит.

Неочаквано Елица се събра с Тони Стораро / ВИДЕО

Стораро изпраща една изключително успешна в музикално отношение година. Голямо впечатление направи и съвместното му парче с популярния и извън границата на страната ни продуцент и композитор Kan Wakan – „Убиваш всичко в мен“.

Човекът-глас винаги е доказвал, че не се страхува от предизвикателства и успешно комбинира жанровете. Преди години дуетът му с голямата Йорданка Христова „Прости“ разбуни духовете и доказа още веднъж, че за хубавата музика и хубавите гласове няма граници.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!