Тони Стораро за Фики и Емрах: Винаги съм искал децата ми да бъдат като мен

Наследниците на Тони Стораро – Фики и Емрах, застават пред камерата заедно с именития си баща, за да разкрият каква е атмосферата в музикантското семейство.

С хонорар от 10 лева започва кариерата на Тони Стораро като певец. А изцяло картофеното му меню става все по-богато, когато публиката започва да го аплодира.

Синовете му Фики и Емрах днес уверено вървят по неговия път. Уважението и признанието към родителя, който е дал основата им не само в живота, но и в музиката, са големи и момчетата не крият, че именно баща им е техният пример и идол.

Винаги съм си казвал: „Дано децата ми да бъдат като мен“. Единия ми син е малко по-буен“ – казва Тони.

„Правил съм доста бели. Връзвал съм се доста на акъла на моите приятели, а също и на моя акъл“ – признава Емрах.

„Радвам се, че имам такъв баща като него“ – подчертава Фики.

8 коментара към “Тони Стораро за Фики и Емрах: Винаги съм искал децата ми да бъдат като мен”

 • Анонимен каза:

  Браво на Тони Стораро! Искам да попитам Тони Стораро Фики Емрах би ли направили трио? И кога ще стане? Кога ще го направите триото искам и да пеете и да участвате в клипа? Аз съм фенка само на Емрах? Давайте същия дух пускайте песни?

 • Анонимен каза:

  Ехо там ли сте още? Защо не ми отговаряте? Би ли направили трио и тримата? Кога ще стане? Кога ще е готов триото? Кога ще я пуснете по Планета? Ако имате желание да го направите? Аз съм ви фенка? Би ли ми отговорили на мойте въпроси?

  • Тони каза:

   Изгонихме Емрах, вече живее при Поли Поскова, никога повече дуети с него. Сега ще изгоня и Фики със жена му, че ми писна от тях. Ай сектир!

  • Тони каза:

   20 години работя и се блъскам като куче, а те всичко искат на готово и мой гръб с моето име слава и пари,че и с претенции. Не става така каквото дадох и помогнах до тук! Да се оправят сами. Който ме дразни го гоня от къщата жени, деца, баби, кучета…Не ме интересува да се махат. Ако искаш си ги вземи у вас и ги гледай.

   • Анонимен каза:

    Ти не си истинския Тони Стораро няма как да изгориш децата си !!!
    Сигурно е фалшиф профил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!