Тони Дачева проговори за най-трудния период в живота си

Тони Дачева: Спрях да чакам принца на белия кон, защото явно конят му е куц

Тони Дачева сподели интересни моменти от своя професионален път. Легендарната певица не скри, че през мутренските години е пяла на всички подземни босове, но не се е страхувала, защото с колегите й са били любимци на всички.

„В мутренските години е имало всякакви екшъни по време на участия. Такива бяха времената. Никога не ме е било страх, защото нас ни обичаха. Доколкото знам Васил Илиев много е харесвал песента ми „Бедни и богати“. Не го познавах лично, защото не сме се срещали“ – подчертава тя в „Папараци“ по БТВ.

Признава, че с Глория имат много добро приятелство, което датира от ранните години и казва: „С Глория сме приятелки още от 93-94 година. Много я обичам!“

По повод на новата си песен, Дачева споделя: „Наскоро излезе най-новата ми песен – „Чудото любов“. За мен любовта е движещата сила на целия живот. Иначе аз голямата любов я чаках доскоро, но вече спрях да чакам принца на белия кон, защото явно конят му е куц. Сега мъжете не са ми на дневен ред. Не очаквам да ми се случат кой знае какви чудеса. До мен няма мъж, за който си струва да говорим“.

Тони Дачева разкрива, че през последната година е преживяла доста трудности.

„Имах здравословни проблеми и една година бях извън релси. Не ходех по участия, но всичко премина успешно. Не ми се говори по тази тема. Преминах през тежки неща, но имам стимул да съм борбена – имам дете. То ме държи. Виктория вече е на пет. Осинових я и това изпълва живота ми, това е щастието! Не крия годините си – на 51 съм. Животът започва след 50 (смее се)“ – обяснява певицата и допълва още:

„С диабета вече сме се сприятелили. Ходя редовно на прегледи. Ама стига с тези болести. Вярваща съм. Да завършим с това, че чудото любов съществува. Нека хората да се грижат за здравето си и да вярват в любовта“.

1 коментар към “Тони Дачева проговори за най-трудния период в живота си”

  • Марияна каза:

    Изключително скромна, възпитана, красива жена. Прекрасно поведение винаги!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!