Тита: Силният преглъща болката и проблемите

Тита вече се нареди сред най-актуалните музикални звезди. Тоталните хитове през последните две години й проправиха път към върха на всички музикални класации. Тя е и сред финалистите на сцената на „Като две капки вода“, където освен безупречно пеене показа и завидни артистични заложби.

В навечерието на финала на шоуто тя споделя дали за нея е важна победата.

„Аз вече спечелих много важни неща в предаването. Преодоляването на предизвикателствата по изграждането на всеки един от образите, които ми се падат седмица след седмица, ме научи на много неща и това само по себе си за мен е много по-важно. Дали ще взема наградата, за мен не е от първостепенно значение. Това обаче не значи, че няма да дам всичко от себе си до финала, за да покажа най-доброто, на което съм способна“ – казва тя пред „Шоу“.

Зад образите, които се представят в риалитито се крие усилена подготовка, за която певицата признава: „Отнема ми цяла седмица, в която наблюдавам и изучавам всяко едно движение на артиста, който ми се е паднал да имитирам. Това, придружено с много участия, наистина е трудно“.

Тита разказва още, че винаги усмивката е на лицето й, без значение какви са трудностите, с които се сблъсква в ежедневието си.

„От много малка съм така. Не свалям усмивката от лицето си за нищо на света. Смятам, че човек трябва да е силен и да преглъща болката и проблемите с усмивка, за да не вреди на себе си и на хората, които го обичат. Защото съм сигурна, че моите почитатели никога не биха искали да ме видят тъжна“ – подчертава тя.

В момента хитовата изпълнителка усилено работи и по нови песни и загатва: „Подготвям два нови и много различни проекта, които може да очаквате през лятото“.

Реклама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!