Теодора с песен за своите родители/ ВИЖ „Ден рожден”

Снощи бе премиерата на новата фолклорна песен на Теодора – „Ден рожден” и вече може да бъде гледана в ефира на FEN TV Full HD.

Интересното е, че песента е направена по идея на самата изпълнителка на Diapason Records. „Всеки път, когато съм на участие винаги, някой се поздравява по случай рожден ден и затова реших да направя моя авторска песен, с която хората да се поздравяват и да я свързват с моето изпълнение” – споделя певицата и допълва: „Много държах песента да се казва и да се пее с точната фраза – „Ден рожден”.

„Ден рожден” е по музика и аранжимент на македонския композитор Бобан Мойсовски, а текстът е на Веселин Веселинов. Песента е хороводна и със сигурност ще спечели сърцата на почитателите на македонските народни песни.

Видеото, режисирано от Ненчо Касъмов, е реализирано в механа в София с участието на фолклорна формация „Бул ритъм”. Хореографът Георги Георгиев е „рожденикът” във видеото, което носи много настроение, цвят и емоция. Теодора сама повежда хорото заедно с танцьорите около отрупаната маса на празника. Певицата е облечена със стилизирана рокля с фолклорен елемент, а танцьорите са с традиционни народни костюми.

„За един танцьор е много важно да харесва музиката, на която танцува, а по време на снимките на видеото на Теодора „Ден рожден” ние се забавлявахме и сме сигурни, че песента ще стана любима и ще бъде предпочитана от всички ” – съобщи хореографа на „Бул ритъм” Георги Георгиев.

„Тази песен е посветена не само на всички, които обичат личния си празник, но и много специално на моите родители. По  този начин искам да им покажа колко много ги обичам и уважавам” – признава певицата.

Теодора продължава да записва и други фолклорни песни, които ще се представят паралелно с новите и попфолк песни от предстоящия шести албум „Сърце не ми остана”, който ще се появи след броени дни на музикалния пазар.

      

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!