Теодора се завръща драстично променена и с клип на световно ниво

След дълга творческа пауза една от най-обичаните изпълнителки на родната музикална сцена прави своето дългоочаквано завръщане с разтърсваща балада, а видеото към нея изглежда повече от зашеметяващо!

Дългоочакваната песен на Теодора се казва „До последен дъх“. Тя е дело на композитора Дидо Калпаков и текстописеца Йордан Гергов. Клипът е заснет в една от най-мистериозните локации в САЩ, щата Невада – място, известно сред местните като Призрачния  град.

“Исках да направя едно съвсем различно видео, в което да покажа красотата на пустинята. Неслучайно избрах това място, което е в близост до Лас Вегас – моят любим град. Но идеята ми беше да покажем не внушителните сгради, а естествената природа, пустинята, кактусите…”, сподели Теодора.

Изпълнителката от години живее зад Океана и благодарение на своите наблюдения и опит там успява да подари на публиката си продукт на световно ниво. Видеото залага на ретро концепцията,изглежда класно, стилно и същевременно модерно.

На фона на красив бял пясък певицата изпъква сред загадъчната пустош в три различни тоалета. Вниманието на зрителите обаче ще бъде приковано не само към безспорната й красота, но и към страховита отровна змия, която се появява в кадър.

 

Самата Теодора споделя, че е много развълнувана от завръщането си към активна творческа дейност и обещава на почитателите си да ги зарадва с още приятни изненади съвсем скоро.

ВИЖ / Теодора – До последен дъх

1 коментар към “Теодора се завръща драстично променена и с клип на световно ниво”

  • йайja каза:

    ние сме слепи и не виждаме на какво ниво е… минал е покрай световно ниво .Това че е снимам в Америка не го прави на световно ниво …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!