Теодора промотира новата си песен в полунощ

Още в първите дни на Новата година Теодора реши да поднесе изненада на своите почитатели. Днес точно в полунощ в най-големия български сайт за видеосподеляне vbox7 ще се състои ексклузивната премиера на най-новото ѝ видео „Пак и пак“.

Звездата на Diapason Records реши да представи проекта си първо пред интернет потребителите, а след това той ще може да бъде гледан и в ефира на Фен ТВ.
Този път изпълнителката залага на песен по музика и аранжимент на Дидо Клапаков и текст на Йордан Гергов. За клипа певицата отново се е доверила на екипа на Front Line Cinema.

Това е третият сингъл на певицата след издаването на последния ѝ шести самостоятелен албум. Теодора не крие, че много харесва „Пак и пак“ и парчето е един от фаворитите ѝ.

„Предпочетохме да направим тази по-нестандартна премиера във vbox7 като подарък към всички фенове, повечето от които са изключително активни в интернет пространството. Надявам се песента и клипа да им допаднат и да бъдат оценени“ – сподели синеоката красавица. „Стартирам 2015-а по този хубав начин – с нов проект и се надявам цялата година да е изпълнена с положителни емоции и много успехи не само за мен, а и за всички хора“ – каза още певицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!