Теодора вдигна приказна сватба/ ВИЖ СНИМКИ

Теодора изживя един от най-приказните си моменти по време на своята сватбена церемония в края на април. Певицата мина под венчилото в красивия хотел Bellagio, който се намира в Лас Вегас.

Младоженците избрали церемонията да се проведе на Terrazza di Sogno в световноизвестния хотел, защото според тях това е най-романтичното място, на което да си кажат „Да!“. Това е най-емблематичното място в Лас Вегас за сватби, защото гледката е наистина фантастична. Като допълнение към прекрасната панорама били и двата фонтана, които пеели избрани от Теодора и настоящият й съпруг Иво песни. След като приключила официалната част, всички гости имали възможност да се снимат на терасата и да запечатат завинаги приказната гледка.

След церемонията гостите всички били поканени в една от най-красивите ballroom зали на хотел Bellagio, декорирана в бяло и цвят слонова кост. Там всички присъстващи се забавлявали под звуците на музика и се насладили на изисканото меню.

Гостите на сватбата наброявали 100, като половината дошли специално от България, за да присъстват на церемонията.

Цялата организация на церемонията и партито, както декорацията на залата, тортата и сватбения букет, били подготвени от сватбения агент на Bellagio, който младоженците наели.

Самите те също участвали активно в избора на детайлите – декорацията на терасата била избрана от Теодора, менюто било поверено на Иво, а двамата заедно решили как да бъде украсена залата и избрали сватбената си торта на 4 етажа, украсена с техните инициали. Всичко от украсата до тортата било решено в бяло и слонова кост със златни елементи. За направата на декорацията използвали само  живи цветя – рози в бял цвят и слонова кост, както и орхидеи.

Теодора не крие вълнението си и споделя, че е изживяла прекрасни мигове. „Моята сватба изглеждаше красиви, стилно, елегантно! Моята приказна сватба!“, сподели тя.

Младоженката заложила на булчинска рокля в цвят слонова кост от известната луксозната марка Pronovias. Малката й дъщеричка Мария също била с шаферска рокля в същия цвят и украсена със същите елементи като на булката. Двете красавици имали и еднакви бижута  косите си, изработени по поръчка от Jamella Craft. Прекрасният си тоалет Теодора допълнила и с диамантени  бижута във формата на сърца, подарък от любимия й Иво. Сватбеният букет също бил специален – Bellagio signature!

Гримът на Теодора бил направен от Биляна Симеонова, а косата –  от Занет от Лас Вегас, която също е българка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!