Телевизия „Планета“ с нова програмна схема

Телевизия “Планета” и Планета HD са с нова програмна схема от днес. Промяната е в рубриките и предаванията по двата канала. Пролетта носи усещане за нещо ново, интересно и разнообразно. Това е тенденцията и в новата програмна схема на двете телевизии с марката “Планета”, в която основни стожери са рубрики като Show Time, “Златните хитове на “Пайнер”, “Звездите на България”, “По ноти”, “Звездни празници” и други.

Премиерата на новите видеоклипове на звездите на музикална компания “Пайнер” ще бъде след 19.00 ч. по “Планета”, а “Фен клуб” – вечерна музикалната линия, ще се излъчва и в ефира на Планета HD.

По традиция в телевизионния праймтайм се предлагат, както най-новите и актуални мелодии, така и вечни хитове, доказали своя потенциал през годините.

Запазва се мястото и за българската народна музика в двата канала, като по Планета ТВ “От извора” е с начален час 12.00, а по Планета HD – от 14.00 ч.

Премиерата на оригиналните предавания на медията вече ще бъде в 18.00 ч. по “Планета”, а по Планета HD в 20.00 ч.

Началото на всеки нов ден по Планета HD ще започва с един от вечните хитове на “Пайнер”, а зрителите на телевизия “Планета” ще се докоснат до магията на България.

2 коментара към “Телевизия „Планета“ с нова програмна схема”

  • Евгени каза:

    Те това е пример как със 100 думи можеш да не кажеш абсолютно нищо! Браво, Сигнал, браво Стоянова!

  • Даниел каза:

    Кое по-точно е новото в такъв случай, след като това се запазва, онова се запазва…
    Програмната им схема и на двете телевизии е пълен фарс от много време и продължават да дълбаят все по към дъното, за съжаление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!