Теди Еротеева представи новия си проект

Младата народна певица Теди Еротеева представи новата си песен, „Под дъба“, която вече се ротира в ефира на „Фолклор ТВ“. Клипът е реализиран в село Ковачевица край Гоце Делчев. Режисьор е Павел Хаджиев, а актьорите Мария Гелишева, Ралица и Иван Занчеви пресъздават с играта си една завладяваща, любовна история.

Песента е стара народна, която възпява невярната любов на гурбетчията и както се казва в нея: „Тоз, който по морета броди, изменник е на любовта“. Аранжиментът е на македонския композитор Сашко Велков, с когото талантливата певица работи често.

„Знам песента от моя приятел Костадин Клечев. Тя е много различна от това, което съм представяла на публиката през годините. В началото се притеснявах, но реших да я запиша, защото виждах реакцията на хората, когато я пеехме с него. По участия постоянно ми я искаха. Хората я знаят и я пеят. Досега никой не я беше записвал, а тя заслужава да и се отдаде нужното уважение и да достигне до по-голяма аудитория.“.

Теди Еротеева се радва на успеха на предишния си проект „Зададе се, Стояне“ и не спира да твори нови песни. Подготвила е още много изненади за феновете си, а през лятото планира да заснеме нови клипове.

През октомври миналата година, Теди издаде дебютния си албум, озаглавен „Пирине, земьо…“, който пожъна голям успех сред ценителите на фолклора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!