Теди Александрова: Трябва да дадем личен пример

Теди Александрова изразява своята гражданска позиция по повод рестрикциите заради пандемията. Фолк певицата прекарва времето си у дома и признава, че това не й коства кой знае какви усилия.

“Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар, обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечения са моите участия… Освен че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена, избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личният пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса“, споделя певицата в онлайн диалог с колежката си Роксана.

Категорична е, че вместо да се оплакваме и да търсим само негативите, трябва да видим и позитивите от това да сме вкъщи, като основният е времето, прекарано с любимите ни хора, което никога не стига в забързаното ежедневие.

“Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме с най-близките си. Да пренаредим главите си, да преподредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг. Това, което се случва, не е случайно и не е просто вирус като вирус, а е за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът“ – обяснява тя.

Промо / Теди Александрова и Емрах – Сърце мое

Не крие, че работата истински й липсва. Първото нещо, което ще направи след карантината, е да отиде в студиото и да запише всички песни, които са й в главата в момента, защото много й се твори. А рецептата й за успех е мотивацията.

“Трябва нещо отвътре така да те развълнува и да те провокира, че да го почувстваш и изпееш по такъв начин. Да бъде истинско и да докосне публиката. Когато правиш нещата от сърце, само тогава се получава“, казва Теди.

5 коментара към “Теди Александрова: Трябва да дадем личен пример”

  • Точно ти ли ще даваш на хората личен пример като ти самата не си за пример мила хайде бързо на село и не се връщтай от там мила ми Теодора .

  • oo каза:

    Чалгаджиите не спряха да лъжат ходят по-фризьорските салони и по улиците кого лъжат незнам

    • Име каза:

      Къде да отида при положение че разбирам от политика, от Варна съм и не знам къде да отида за да споделя мой проект !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!