Теди Александрова смени екипа си

Певицата е категорична: Не бягам от себе си и от своя стил

Теди Александрова вече има няколко готови песни

Теди Александрова е обзета от шантаво и готино настроение през летния сезон. Щастлива е, че има много участия в момента предимно на морето.

“Напоследък цялостното ми усещане е едно такова забързано, но на мен така ми харесва. Допада ми такова ежедневие, срещи с различни хора, с които работя. По-интересно ми е от преди. Сега вече работя и с други композитори, не само с Боби Павлов. И за мен това е нещо ново, нещо, което преоткривам и ме кара да се чувствам наистина много щастлива и ентусиазирана” – казва певицата в “Автограф”.

Почувствала е, че трябва да направи тази промяна. Дошло е времето, в което да види нещата от друг ъгъл. Идеите, пречупени през мисълта и погледа на друг човек, съответно друг композитор.

“Стигнах до извода, че е хубаво човек да разнообразява. За мен това наистина е нещо ново. Вече имам няколко парчета, по които съм работила с нови хора. Първо излезе баладата “Влюбена”, с която стартирах Новата година. Нейният аранжимент е направен от един мой голям приятел Александър Асенов, който е съвсем нов композитор. Тепърва предстои да навлезе в нашата материя. Много успех му пожелавам, защото вярвам в него. Аз съм много “за” да работя с такива хора, които не са изцедени, които преливат от енергия и от идеи, и точно затова исках да му дам шанс. След това пуснахме “Топ” с Мартин Биолчев. С него процеса на работа беше много лек, защото той е много спокоен, деликатен човек и на мен това ми харесва. Много добре ме предразполага. Има емоционалност, близка до моята и мисля, че много добре ме усети. Направихме това парче на един дъх. Събрахме се и нещата станаха за половин час. Той беше много изненадан, но аз така работя” – разказва тя.

Теди признава, че няма да се доверява за текст на песен на някой друг. Ще продължава да си ги пише сама, защото нещата й идват отвътре и има муза.

“Вече осем години не съм дала на някой друг да ми напише нещо и няма и да дам. Тук-там някой нещо да помогне, да подшушне с дума или израз, да. Но цялостно да се доверя на някого, е нещо неестествено за мен, защото не можеш да го почувстваш по същия начин. Още повече при мен текстът идва с мелодията и няма как да изпея чужди думи и то да е с чувство” – обяснява изпълнителката.

Певицата не знае от къде идва тази дарба. Според нея всеки си има силни страни и на нея й е дадено отгоре.
“Благодарна съм на Господ за таланта и за това, че мога да правя музика, че я усещам и че тя е магията в моя живот.”

Теди Александрова вече има няколко готови песни. Съвсем скоро ще пусне един проект от композитора Светльо Къслев. За парчето загатва, че  е много различно.

“Не бягам от себе си и от своя стил, но в сравнение с нещата, които се пускат напоследък, мисля, че няма такова парче. Ама да не го хваля, нека хората да кажат какво мислят като излезе, защото аз го правя за тях. Бийтът е супер откачен и енергичен. Звучи много модерно, западно, не ми звучи българско” – казва още тя.

2 коментара към “Теди Александрова смени екипа си”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!