Теди Александрова разкрива себе си

Теди Александрова често общува с феновете си онлайн. Звездата на „Пайнер“ наскоро организира виртуален разговор с последователите си и разкри любопитни неща за себе си.

Тя издаде и кога предвижда да промотира новия си проект. Идва ред на отдавна подготвяния й дует с Илиян. А на въпрос кога ще бъде премиерата на новия видеоклип, певицата отговаря така: “Надявам се през моя любим декември“.

Теди подчертава, че когато твори музика, се чувства най-щастлива.

“Щастлива съм от успехите си, щастлива съм, когато хората, които обичам са усмихнати, тогава съм най-щастлива! Музата ми идва главно от този хъс за работа, който ми давате, като превръщате песните ми в хитове, за което ви благодаря и ви обичам. А иначе, любовта във всичките й измерения и нюанси е моята най-лична муза… Обичам да обичам“ –  признава тя.

Атрактивната певица не крие, че особено й е приятно да общува с феновете си онлайн и да отделя време за тях, след като сценичните изяви са невъзможни заради пандемията.

Последователите й пък се надяват съвсем скоро изпълнителката отново да се включи в мрежата, за още интригуващи новини.

Реклама

3 коментара към “Теди Александрова разкрива себе си”

  • Лорда каза:

    Ако по разкриване на себе си имате предвид да си показва шундата на околовръстното….. тя мнооооого отдавна това го прави.

  • Тони каза:

    Какво разкри, че да каже, че е проститутка, колко пишки е опръшяла. Да си изчисти засъхналата сперма от устните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!