Теди Александрова отново е Топ

Теди Александрова атакува лятото с „Топ“

Теди Александрова направи премиера на дългоочакваният видеоклип, който е към парчето “Топ”. За по-малко от 24 часа песента генерира над 120 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Коментарите са разнопосочни и доста цветни, което не типично за проектите на звездата на „Пайнер“.

“Гръмна, клипът е на много добро ниво! Супер е песента, а рапът накрая най ми хареса. Избухвай, Теди!”, “Леле, уникална си, Тедке, песента, клипът, всичко е Топ, Топ, Топ!”, “Топа – хахаха, както винаги кифленска работа, но е добре и тъкмо за баловете ще гърми в дискотеките и навсякъде. Откажете се от критиката, защото все стават хитове песните на Теди!”, “Не знам, но рап частта наистина е добра! Няма как да отречете това!”, “Уоу, поредната хитачка от Теди!”, “Има вкус и талант, пак ни изненада” – пишат някои от меломаните.

За пореден път актуалната изпълнителка се изявява като автор на музиката и текста на своя песен. Аранжиментът на “Топ” е направен от композитора Мартин Биолчев. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, който е заложил на забавен сюжет.

Теди Александрова се надява новото й парче да създаде много празнично настроение на всички абитуриенти от Випуск 2018. Още днес нейните почитатели в София могат да я чуят на живо на клубното й участие. На 5 май “Топ” ще има и своята международна премиера в Германия на съвместния концерт на Теди Александрова и Фики в Хамбург.

ПРОМО/ ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА – ТОП

1 коментар към “Теди Александрова отново е Топ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!