Теди Александрова отбеляза нов успех

Теди Александрова оглави специална класация на „Планета“. През 2019-а се появиха много фючъринг проекти, които се откроиха, а “ТОП 5 – PlanetaOfficial feat. 2019“ разкрива кои от тях предизвикаха най-голям зрителски интерес в портала за видеосподеляне YouTube.

Първото място е за парчето “Най-боли ме“ на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед, за което феновете дават най-високи оценки.

“Песента си е в типични стил на Теди, а Сашо Роман й придава лека романтика от миналото. Мен ме кефи парчето… Тази песен, за да я разбереш, трябва да си я изживял… Чудесен Проект! Браво, Теди, прекрасен избор на партньор като Сашо Роман… Ще гърмят дискотеките“ – пишат някои от тях.

Емрах и Теди Александрова се събраха

Дебютът на Dessita бe с песента #Musala ft. Галин. Още в първите часове от появата си този проект регистрира завиден интерес и оглави българската трендинг листа в YouTube, което безспорно допринесе и за това да грабне второто място в чарта.

“Емии, много е яко! Няма спооор! Мачкай, бейбееее… Става една от най-добрите песни на Галин! Десита има голям талант и може да постигне много! PlanetaOfficial стават все по-велики… Песента е уникална. Страшно много ми харесва. Успех и занапред, Деси… За този проект Галин е събрал екип от буквално най-добрите имена в момента в своята област и резултатът е видим“ – коментират фенове.

Галин заема и 3-та позиция. Този път в комбинация с Азис в хита “Мамиш“. Многобройни лайкове и сериозна подкрепа за музикалния си избор, изпълнителят на “Пайнер“ получи и от публиката:

“Много ми харесва песента. Продължавай в същия дух, браво… Галин няма стигане тази година – два големи хита, две успешни певици от компанията му, участие във филм и уеб сериал. Галин пак ме гръмна. Толкова хубави песни има той. Харесайте ги…“.

Красивата мелодия “Една любов“ на Роксана ft. Фики също успя да развълнува почитателите на поп-фолка през 2019-та и дори се превърна в 4-ия най-харесван фючъринг проект.

“Ето, това е! Браво, Роксиии! Прави само такива песни – текст, музика, клип, всичко е топ… Тотален Хит! Това е стилът, който отива на Роксана и трябва да изпълнява. Включването на Фики също е брутално… Каквото и да кажа за Роксана ще е малко. Обичам тази жена и музиката й!“ – споделят адмирациите си почитатели.

Точно те превърнаха в едно от водещите заглавия на изминалата година и проекта на Кали ft. Котенцето – “Драми всякакви“.

“Песента е топ, а Котенцето сякаш я допълва идеално. Парчето има потенциал! Успех!“ – пишат меломани.

Под номер 5, сингълът често радва публиката в клубовете и в YouTube, като остава и в музикалната история на 2019-та.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!