Теди Александрова категорична: Отварям нова страница

Теди Александрова отбелязва 10 години на професионалната сцена през 2019-а. Тя е откритие на “Пайнер“ и е доволна от постигнатото до момента, но не крие, че има нови мечти и стремежи.

“Мечтая за надграждане на това, което имаме дотук, за девет години и половина, почти десет. Доволна съм, а сега започваме новата страница. Аз също имам нужда да покажа малко повече от таланта си като орнаментика, като глас, не само да показвам колко съм добре в речитативното пеене, в рапа, в попа, защото аз предимно на това залагам в парчетата си. Моето не е абсолютния попфолк, всички го знаят това. Но понякога ми се иска да имам и такива песни. Просто чакам момента да го направя, но трябва да го почувствам, да си ми дойде на мен отвътре, за да покажа и такава песен, и да видя какво ще кажат тогава хейтърите“ – откровена е тя.

Наблюденията й са, че певиците, които получават най-голям хейт, всъщност са и най-харесвани в шоубизнеса.

“Това е провокация, едни хора уж не те харесват, със сигурност има и такива, но повечето са от тези, които “уж не те харесват“. По-важното е, че преобладават тези които те харесват. В случая при мен, аз съм подплатила думите си и с участията си, защото ако не ме харесват хората, няма да имам работа, няма да се пълнят заведенията, а песните ми – да са хитове. А те ги правят това, което са и ми дават тази увереност и стимул“ – категорична е Теди.

Влага цялата си енергия в създаването на своите песни и дава най-доброто. А след това си казва: “Господи, дай ни този успех, ако е писано да ни се случи!“. Щастлива е, че тази формула е дала резултат и при най-новия й проект – “Най-боли ме“, който отбелязва сериозен успех както в клубовете, така също в YouTube и стрийминг платформите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!