Татяна: Чувствам се много специално и различно

Татяна споделя емоциите си от добрия прием на най-новата й песен “Записано e в сърцето ми”.

“Чувствам се много специално и различно. Винаги съм влагала много в продуктите си – във всяка една песен и във всеки нов видеоклип. Но тук наистина не съм очаквала, че толкова много ще се хареса продукта, че ще бъде одобрен от почитателите на попфолка. Разбира се, всеки изпълнител си мечтае за хит и се старае да направи такъв. Много съм щастлива, защото песента е авторска, на Оцко. Това в днешно време да направиш хит и то авторски, е наистина голям късмет и голямо щастие. Радвам се, че със самото появяване на песента, почитателите я определиха като хит” – казва тя в “Автограф”.

Песента изразява начина, по който се чувства в момента. Всичко, което се случва по този проект, е излязло от душата и сърцето й. Най-голямото удовлетворение за нея е това, че е успяла да докосне много хора и да стане любима и за тях.

“Няма такова удовлетворение. Аз знаех, че песента ще се хареса, защото не бих направила мелодия и текст, които не ми допадат. Но наистина не съм и мечтала, че толкова силно ще докосне почитателите ми. Дори това, че я оценяват като най-добрата ми в кариерата, ме кара да се чувствам много удовлетворена. Това си е моята специална песен за моята душа. Наистина съм много щастлива, че толкова много се открои” – казва тя.

За това кой е в сърцето й в момента, певицата отговаря така: “Най-любимите ми хора. Хубаво е, когато сърцето ти е пълно, когато бие в точния ритъм. И както съм казвала на любимите ми хора, когато моето сърце бие в правилния ритъм и усещам любовта, тогава от моето сърце постоянно излизат кошници с много червени рози. Това е усещането ми и го пожелавам на всички хора. Може да звучи фантастично в днешно време, но аз съм от онези хора, които наистина вярват в любовта и смятам, че любовта е най-голямата сила, която ни управлява и която ни кара да бъдем успешни, щастливи, добронамерени към хората и креативни във всяко едно отношение. Много малко му трябва на човек, специално за мен е така, за да се чувства много щастлив. Благодаря, че имам хора около себе си, които ме карат да се чувствам по този начин и да правя толкова хубави песни”.

Татяна обещава да работи доста през тази година. Надява се всичките й мечти и желания да ги осъществи по най-добрия начин в проектите си. В момента певицата подготвя четири песни, но казва, че няма да бърза скоро да предлага нов. Иска да усети новата песен, защото тя тепърва набира скорост, а и хората си я искат.

“Пожелавам си само да успея да карам почитателите ми всеки път да се вълнуват толкова много, както ги накара да се вълнуват “Записано е в сърцето ми”. Да ги карам да се чувстват приятно и да ми се кефят, когато ми предстои нещо ново, което трябва да излезе” – подчертава тя.

4 коментара към “Татяна: Чувствам се много специално и различно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!