Татяна промотира новия си проект/ ВИДЕО

Татяна неведнъж е споделяла, че българският фолклор има специално място в нейното сърце, че това е музиката, с която е закърмена и е свързана голяма част от нейния живот.

Неслучайно всяка година тя се старае паралелно с поп фолк проектите, по които работи, да представя и фолклорни песни. След като през юни ни пренесе в Родопите с “Девойко мари, хубава”, сега Татяна представя своята интерпретация на обичаната народна мелодия – “Стано, Стано“.

Видеоклипът вече може да бъде гледан в официалния канал телевизия “Планета Фолк“ в YouTube – Planeta Folk Official.

Премиерата й изпълнителката посвещава на своята майка, която преди година напусна този свят след нелеп инцидент.

“Майка ми винаги ме е насърчавала се занимавам с музика, да пея, да се развивам и да давам максимума от себе си. Утре се навършва година от нейната кончина и искам да посветя тази специална песен на нея“, споделя Татяна пред Планета ТВ.

За видеореализацията на “Стано, Стано“ певицата се довери на режисьора Петьо Картулев, а специално участие във видеоклипа има и танцова формация “Пловдивъ“.

За своите почитатели Татяна разкрива, че в проект вече е и фолклорен албум, който ще събере най-хубавите й мелодии в този жанр, а в него ще присъстват песни от различни краища на България.

3 коментара към “Татяна промотира новия си проект/ ВИДЕО”

  • За малко тук каза:

    Ой , със стари до болка познати песни .Да бе изнамерила нещо ново, пък и авторско да е.
    Е , да не е с Аднан бийтс .
    Пак се излага, това Татянче!

  • Иван каза:

    Най-въздействащото изпълнение на тази песен, което съм чувал. Браво на Татяна. Много се радвам, че ще правиш фолклорен албум, много емоция влагаш в тези песни и се усеща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!