Татяна праща сина си във Военноморското училище

Синът й Атанас завърши средното си образование с отличен успех

Татяна е щастлива, защото напоследък се случват все хубави неща около нея и в личен, и в професионален план. Най-голямото събитие в личния й живот е, че тази година изпрати абитуриент. Синът й Наско завърши средното си образование с отличен успех и вече е избрал по какъв път да тръгне.

Според Татяна младите хора трябва да бъдат нахъсвани и всеки родител трябва да даде някаква посока на детето си, която смята за правилна.

“Аз съм амбициозна майка и в определени ситуации съм строга към сина ми, защото естествено му мисля само доброто и искам той да бъде моята гордост. Щастлива съм, защото ние нямаме тема табу и общо взето всичко, което той мечтае и иска, го коментираме преди това и взимаме най-правилното решение. Разбира се, крайното решение си е негово и смятам, че на този етап то е правилно и е във вярната посока, в която ще продължи да учи и да се реализира” – споделя тя в „Автограф“.

Татяна разкрива пред водещата Галя Димитрова, че синът й е избрал професията на военния моряк и вече е приет във Военноморското училище във Варна.

“Трябва да призная, че аз му предложих тази професия и в началото той не го беше взел насериозно, но като започна 12-ти клас, след като обсъдихме с него какво ще правим по въпроса за кандидатстването, той се замисли и се съгласи с мен. Смятам, че ще върви в правилната посока и му пожелавам само да е здрав и да се бори, защото животът е една борба, още повече той е мъж, а истинските мъже са мъже, когато не парадират само с визия, мускули и пари. Те залагат на това какво ще направят, какво ще дадат на своето семейство, на хората около себе си. Затова мисля, че избрахме една доста сериозна професия и му пожелавам успех” – разказва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!