Татяна: Отношенията с продуцентите ми са непоклатими

Татяна посреща имения си ден днес щастлива с името си и вярва, че то й носи много късмет.

“Това е истинското ми име, на което заложих и след като станах професионален изпълнител. Името ми е специално, защото не е често срещано и съм кръстена на царица Татяна. Празнувам всяка година, а тази съвпадна с участията ми в Разград и Бургас, което много ме радва, защото така мога да празнувам и с моите почитатели“ – споделя тя.

Певицата разкрива с усмивка, че още от първите минути на имения си ден е получила много обаждания и честитки, а хората й споделят, че като чуят името Татяна, се сещат точно за нея.

Интересът към изпълнителката е голям. Тя може да се похвали с една от най-верните фенски общности в попфолка. Почитателите й са щастливи, че музикалната програма на любимката им още от началото на 2019-а е доста интензивна и имат възможност да се срещат с нея в нощните клубове в цялата страна.

Само 2 дни след имения си ден – на 14 януари, Татяна и музикална компания “Пайнер“ празнуват 17 години съвместна работа.

”Благодаря на моите продуценти за непоклатимите ни партньорски взаимоотношения и подкрепата в тяхно лице за всички години. Вярвам, че заедно и занапред ще направим успешни проекти, песни и видеоклипове, а най-новият ми проект почитателите могат да очакват съвсем скоро!“ – казва още изпълнителката.

4 коментара към “Татяна: Отношенията с продуцентите ми са непоклатими”

 • Обективен каза:

  17 години е в Пайнер !?!?! За толкова време поне една свястна песен да беше изпяла а тя не се запомни с нищо …

 • Анонимен каза:

  Напротив!Ще бъде запомнена с клизмите и срането си по каналите на по фитнес залите,а за песните за толкова години една свястна не създаде, а от тук на сетне едва ли ще го направи.
  За мен това е най-некадърната певица,ако изобщо може да бъде наре4ена такава.
  Да е жива,здрава и нека престане да ни занимава със себе си,манията си за вели4ие и въображаемата й кариера!
  Интересно ми е защо я държат от Пайнер,като няма абсолютно никаква полза от нея, освен да ги излага,явно си плаща или е държанка на някой си, друго логи4но обяснение не мога да намеря!

 • Лина каза:

  Ами след като за декември пръска с 15 участия, всяка дискотека в която пее е фул, може да се осмели да изпее Излел е Дельо Хайдутин, последните години по концерти винаги е с бис и 17 години все още да е сред най-актуалните имена, значи има качествата които са необходими за това. Другото са неаргументирани думи и злоба от ваша страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!