Татяна: Новата ми песен е с харесван и актуален изпълнител

Изпълнителката пуска дуетен проект в разгара на лятото

Татяна е удовлетворена от развитието на музикалната й кариера. Фолк звездата на „Пайнер“ е на мнение, че когато човек иска нещо и е амбициран в дадена посока, наистина нещата се получават.

“Казала съм си, че през 2018 искам да дам много на моите почитатели и на хората, които ме харесват, било то с попфолк или с народна музика. Като цяло 2018 ми е доста работна. Имам записани две нови народни песни. Едната – “Девойко мари, хубава”, се появи преди броени дни. Другата е хороводна тракийска, но засега няма да издавам коя е тя” – казва певицата в “Автограф”.

Въпреки че актуалният й сингъл излезе наскоро, изпълнителката вече провокира любопитството на меломаните за следващия проект.

“По въпроса за попфолк песните сега ще изненадам някои. Тъй като наскоро излезе “В Инстаграм съм ти любима”, а аз вече се готвя за записи и се надявам в разгара на лятото да имам нова песен. Демото вече е готово, текстът е почти готов и той. Този път той не е мой. Парчето е много яко, много модерно и различно. Това, което мога да кажа е, че песента е дуетна и е с изпълнител, който е харесван и актуален. Мъж е, само това ще издам. Нашите почитатели ще кажат накрая тежката си дума. Аз правя това, което усещам. Мисля, че ще се хареса, а пък да става каквото ще” – обяснява Татяна.

 

4 коментара към “Татяна: Новата ми песен е с харесван и актуален изпълнител”

  • steisi каза:

    Само мога да кажа ЕВАЛА за упоритостта и. От почти 20 години не и се получава, но тя не се отказва. Наистина е много упорита и просто, ако беше вложила това качество в нещо, в което наистина е добра, щеше да е много успешна в това нещо. За нейно съжаление обаче музиката не е нейната стихия.

  • Lysi каза:

    От „За големите мъже“ Татяна даде ударно да се разбере, че се е амбицирала отново да е на върха както през 2015-та с хитовете „Да сме квит“ и „До три“. Новата песен е тотален хит, очаквам и дуета да е такъв, даже още по-голям. Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!