Татяна направи признание за любимия си

Татяна изненада меломаните като в разгара на лятото заложи не на дискотечно парче, а на емоционална и затрогваща балада, чийто текст е написан лично от нея.

“Преставям ви песента ”Добре дошла, Любов”, която изпях и написах така, както се чувствам и дишам всеки ден. Песента, която всеки път ме кара да настръхвам и да се вълнувам по един необичаен начин, а може би това е любовта. Ще бъда много щастлива, ако успея да докосна и вас, и да ви дам поне малка частичка любов, защото това е най-голямата сила, която ни кара да живеем пълноценно“ – сподели тя.

Певицата за първи път прави официално признание към любимия мъж, с когото са заедно вече от година.

“Благодаря на себе си и на Бог за това, че се чувствам изпълнена и жива, за да мога да изпея и напиша подобен текст и най-вече на моята половинка, която провокира всичко в мен. Любов, за която се борихме взаимно и двамата вече една година“ – откровена заяви звездата.

Промо / Татяна – Добре дошла, Любов

Татяна е категорична, че изпълнителите не трябва да се съобразяват с масовия вкус, когато творят музика.

“Когато нещо е преживяно и истинско няма как да не докосне и слушателя. И за да не разочаровам хората, които очакват нещо бързо от мен, много скоро ще имат удоволствието да чуят и ремикс на “Добре дошла, Любов“ – разкрива тя.

Видеоклипът, дело на режисьора Николай Скерлев, вече се радва на сериозна гледаемост, а коментарите на феновете дават високи оценки за цялостния проект.

Песента ”Добре дошла, Любов” грабва и с музиката, автор на която е композиторът Деян Асенов. За визията на изпълнителката в клипа се погрижиха Jazzy Lemon /стайлинг/, Виктория Радославова /грим/, Вилияна Иванова /коси/.

Реклама

3 коментара към “Татяна направи признание за любимия си”

  • Анонимен каза:

    Прекрасна и въздействаща песен. Красива музика, силен текст и невероятно изпълнение, което докосва. Голямо браво Татяна!

  • Анонимен каза:

    Последните две години много стойностни неща предлага Татяна. Вярно, че комерсиални парчета като Да сме квит и Мамасита правят милиони гледания, но аз лично предпочитам такива докосващи песни, които със сигурност ще останат във времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!