Татяна: Напоследък ми се случват само хубави неща

Татяна изпрати 2018-а с 8 проекта, 4 от които народни. Тя не крие, че е удовлетворена от свършеното, а признава, че вече си е начертала план до края на 2019-а.

“Чувствам се много щастлива, обичана и заредена емоционално положително, още в началото на тази година. Стартирам с попфолк парче, след което имам още една песен, която е готова и ще заснема след няколко месеца. Работя и върху едно различно парче, което и феновете на попфолка, и тези на фолклора ще харесат. Определено ще експериментирам – ще бъде нещо много различно от певицата Татяна в попфолка и в народната музика. Определено тази година отново ще ми бъде доста работна и се надявам през 2019 да издам фолклорния си албум, който съм обещала на почитателите на фолклора“ – споделя Татяна в предаването “Гласовете на България“.

Звездата на телевизия “Планета“ е убедена, че креативните хора и тези, които искат да се развиват, трябва освен талант, да влагат много труд, воля и постоянство.

“Аз постоянно работя и имам идеи. Просто съм такъв човек, който трябва винаги да е в движение. Искам постоянно да правя музика, за да се чувствам щастлива“ – откровена е изпълнителката.

Категорична е, че когато човек вярва в доброто и в хубавите неща, те няма как да не му се случат.

“За щастие напоследък ми се случват само хубави неща. Тази година, както е започнала, така се надявам и да продължи. Аз съм много емоционален човек, обичам стойностните и истински неща в живота. Когато правя нещо, обичам то да бъде на 100 процента. Такава съм и в живота, и в професията си. Опитвам се в тези качества да възпитавам и моя син. Той пък е и мъж, и наистина трябва да бъде силен, отговорен, да постига целите си и да държи на това, което иска да постигне. Винаги когато говоря за сина ми, много се вълнувам, защото той е най-голямата ми слабост в живота. Определено мога да кажа, че той ме кара да се чувствам много горда майка“ – споделя още Татяна.

Реклама
neustoima

6 коментара към “Татяна: Напоследък ми се случват само хубави неща”

 • Анонимен каза:

  О, благодаря ти Туце! И на мен сега ще ми се случи eдно много хубаво нещо след като те видях.
  Бягам, че не издържам!

 • Lilia каза:

  Много положително интервю. Татяна е една от малкото певици с хубав изказ и винаги има какво да каже. <3

 • Йордан каза:

  Татяна е номер 1, ако продължава в същия дух, няма да има кой да я стигне скоро.

 • Обективен каза:

  Само да имаш хит не ти се е случвало никога. Ама важното е да си жива и здрава …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!