Татяна: Най-важното за мен е да се чувствам добре в кожата си

Татяна отпразнува юбилея си със своите почитатели и екипа на “Автограф”. Тя споделя, че тази година е много специална за нея.

“Първо, защото имам кръгла годишнина и второ, защото точно на рождения ми ден аз правя подарък за всички мои почитатели, като им поднасям най-новата си песен със заглавие “Мамасита”. Така че вълненията са много и съм малко объркана и превъзбудена. През годините винаги съм пропускала да пусна парче през юли по една или друга причина. Просто така се е случвало. Тази година умишлено исках на моя рожден ден да предложа песен и да направя подарък към всички мои почитатели, които вече толкова години ме обичат и ме следват. Мисля, че те го заслужават”  – казва тя.

Татяна не се притеснява от възрастта и никога не е крила годините си. Напротив, за нея е комплимент, когато някой я попита на колко години е, защото многократно след това следва реакцията: “Уау!!!”

“За мен годините са просто една цифра. Не мога да асимилирам на колко ставам, защото за мен специално един човек е на толкова, на колкото изглежда. Защото външният ни вид издава как се чувстваме и на колко сме. Няма да казвам на колко се чувствам. Хората, когато ме виждат, сами могат да определят как изглеждам и какво излъчвам. Най-важното за мен е да се чувствам добре в кожата си, а аз се чувствам наистина така”, споделя певицата пред водещата Галя Димитрова.

Фолк звездата разкрива тайната как с минаването на годините не спира да хубавее, успява да е винаги във форма и да поддържа тялото си.

“Спортувам от много години и на това отдавам ефекта, че изглеждам по този начин. Освен това съм много дисциплинирана като дама. Храната и козметиката са били много важни още, когато бях на 20 години. И ако трябва да съм честна, аз се чувствам по-добре в момента и се харесвам повече, отколкото преди” –  казва още тя.

Реклама
neustoima

1 коментар към “Татяна: Най-важното за мен е да се чувствам добре в кожата си”

  • Манол каза:

    „Най-важното за мен е да се чувствам добре в кожата си! Поради тази причина обичам да хода и акам в банята на фитнес залите и когато ме сгащят да си сбутвам г*вното с крак и да го тъпча в канала и твърдя, че не е мое!“ – Тьотевица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!