Таня Маринова – новото лице на „Пайнер“ / Промо – Ще ме помниш

Таня Маринова дебютира като изпълнител на музикална компания “Пайнер” с песента “Ще ме помниш”, която е неин дебют и в попфолк жанра. Младата певица е известна на меломаните като блестящ изпълнител на народни песни.

Музиката и аранжиментът на парчето са на Велислав Драганински, а текстът – на Петя Радева. Режисьор на видеото е Николай Скерлев. Снимките са направени в атрактивен комплекс близо до Пловдив. Видеоклипът на “Ще ме помниш” направи премиера в PlanetaOfficial в YouTube, точно седмица преди рождения ден на младата певица.

Таня Маринова е възпитаничка на НУФИ “Филип Кутев” в Котел. Започва да пее професионално с оркестри за народна музика още като ученичка. В семейството й българската народна песен винаги е била на почит, защото майка й е певица, а дядо й – кларинетист.

Близо 10 години Таня Маринова е солистка на оркестър “Тракия” с ръководител Иво Папазов, пяла е и с оркестрите “Тракийско настроение”, “Лира”, “Орфей” и др. Още като ученичка Таня Маринова печели награди на фолклорни конкурси като “С песните на Недялка Керанова”, “Тракийски славей – с песните на Динка Русева” и др. Самата Динка Русева споделя при награждаването на Таня Маринова: “Изумена съм от таланта, който блика от това момиче!”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!