Таня Маринова и Кирил Атанасов: Жалко за тези, които славата ги променя

Таня Маринова и Кирил Атанасов разказват за първата си дуетна песен  “С теб, любов”, която много бързо стана любима на публиката. Кирил разкрива, че това е стара песен, правена за него преди много време.

“Някак си не си представях да я изпея сам. И така се сетих за Таня, защото с нея бяхме говорили за дует още при нашето запознанство. Пуснах й демото на песента и тя беше категорична, че това е нашата песен” – споделя певецът в “Автограф”.

Таня Маринова е щастлива, че хората определят парчето като много стойностно със смислен текст, красиви кадри и хубава мелодия.

“Затова е докоснала хората. Текстът е твърде истински и много хора могат да се открият в него” – казва певицата.

И двамата от скоро са изпълнители на “Пайнер”, но вече добиват популярност сред почитателите на попфолк жанра.

“Моят живот не се е променил по никакъв начин, тъй като все още нямам голям репертоар, с който да се похваля. Естествено, работя по нови песни и се надявам малко по малко нещата да се наредят. Аз и друг път съм казвал, че нито съм се родил със златна лъжица, нито нещо в този живот ми е поднесено на тепсия. Животът започва да се променя вече като си натрупал опит и песни зад гърба си. Но засега аз съм доволен и на това.” – категоричен е Кирил.

Промяната за Таня Маринова се изразява в това, че я откриват като изпълнител и феновете на най-комерсиалната музика, тъй като повечето хора я познават като народна певица.

“Вече хората ме спират, разпознават ме, искат да се снимат с мен. Но както каза и Кирил, няма как да стане от днес за утре. А и по-добре лека-полека, защото така човек оценява труда си и после му е по-сладко.” – отбелязва тя.

Според двамата изпълнители славата не променя човека. Ако си човек на първо място, нито слава, нито пари могат да те променят.

“Жалко за тези, които ги променя. Както днес имаш много, така утре можеш да нямаш нищо. Колелото се върти. Ние около себе си нямаме такива хора и ако усетим, че някой не ни допада и не е искрен, го елиминираме. Няма как да имаме общ език с такъв човек”, казват още двамата изпълнители.

2 коментара към “Таня Маринова и Кирил Атанасов: Жалко за тези, които славата ги променя”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!