Таня Боева се завръща след драматичен личен период

Таня Боева се завръща ударно на музикалната сцена. Легендарната певица умишлено стопира кариерата си и дълго време не поемаше публични изяви. Причина за това бяха някои притеснения за живота й. Тя се раздели драматично със съпруга си Михаил Бургуджиев, с когото бяха заедно дълго време и имат син.  В разразилата се в медиите война между бившите съпрузи версиите на двамата бяха коренно различни и всеки обвиняваше другия.

„Дълго време умишлено и целенасочено отклонявах клубните участия, които бях минимизирала до скромните 1-2 на месец. Време е да променя това! Връщам се при моята публика“ – заяви обичаната фолк певица.

Тя вече анонсира няколко от изявите си през месец февруари. Още тази вечер в София тя ще бъде специален гост-изпълнител на ретро партито в клуба на Константин – Plazza Dance Sofia.

3 коментара към “Таня Боева се завръща след драматичен личен период”

  • Танчето Боевата каза:

    Мишо ме остави , парите се свършиха и любовника ме заеба пробвах да се върна при Мишо , но ме не иска и сега ща не ща трябва да ходя по селските кръчми и долнопробни бардаци да пея , за да изкарам кинти , ако успея да си намеря богат тъпкач да ми плаща мастрафите и прищевките да инвистира в клипове и песни много добре , но ще си ги плащам сама и ще се задоволя с някой по-малък с 20 години , който може да ми е син и ще му купувам цигарки, сокче и от време на време wisky да се мисли за вървежен и ще го залъгвам , че ще стане известен и ще му давам да ми мие колата и да пазари от магазина нека се радва момчето , а като съм на кеф ще се плющим , може и на приятелки да го давам да го ползват , нека и те се радват и то няма да има нищо против , докато не ми писне и не забърша друго писшлиме по същата схема.

  • Мишо плешото каза:

    А предния коментар написах лично,защото се изяждам ит мъка,че Танчето ме зае.а и вече не ми плаща цигаркире,не ме дондурка и храни в устата, сега трябва да търкам подметките и да се моля на продавачки на пилета за евтино внимание срещу дребни стинки… пфф, златна ми беше…как те изпуснах,върни се,моля те, смили се…ама не…и защо й е, сбръчкан,увесил рамене и комплексиран…кой ще се върне при такъв убитак като мен…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!