С какво козметиката от Мъртво море привлече Галена?

Звездата на попфолка – Галена, призна в профила си в социалната мрежа, че има нова любов- козметиката от Мъртво море https://marelin.de/bg. „Като жена, която цени себе си, ви уверявам, че тези продукти въздействат по божествен начин, без да са безбожно скъпи. Вече повече от месец ги използвам всеки ден и съм очарована от резултата“, споделя певицата.

С какво израелската козметика от Мъртво море е уникална и привлече Галена?

От древни времена минералите от Мъртво море са известни с изключителните си свойства. Причината е не само лечебният ефект на солите и калта, но и техният изключителен ефект върху външния вид на човека. Козметиката на Мъртво море по времето на Клеопатра и Кралицата на Сава, е оценявана, като злато. В продължение на столетия жените се опитват да разкрият тайната за красотата на пленителната и загадъчна царица Клеопатра, както и тази на въздействието й върху мъжете. Археолози откриват на брега на Мъртво море останките от древна козметична продукция, както и древен трактат за медицинска козметика. Някои учени считат, че негов автор е самата Клеопатра, която вероятно неслучайно е поискала от съпруга си Марк Антоний да завладее част от бреговете на Мъртво море. Дали е така и дали точно това не е тайната на Клеопатра- може би …

Днес тайните на тези легендарни красавици от древността се възпроизвеждат в магическите формули на продуктите от козметичните лаборатории в Израел, получили наистина международно признание, потвърдено от многобройни награди, включително на Световната асоциация на козметичната индустрия.

Уникалният състав на водата от Мъртво море, неговите соли и минерални натрупвания, включва хлоридни соли на магнезий, калций, калий, натрий, бром в идеална пропорция, което позволява производството на професионална козметика без бои, аромати и консерванти. Естествените съставки осигуряват продукти с хипоалергенни свойства, особено ценни за съвременните условия на живот. Билкови екстракти, натурални етерични масла и пчелни продукти, добавени от разработчиците на уникалните рецепти, подчертават и допълват действията на компонентите на солите и калта от Мъртво море.

Най-удобното в динамичния делник е, че можеш да поръчаш естествена израелска козметика без да напускаш дома си или да водиш дълги телефонни разговори. Тя е само на един клик разстояние в електронния магазин https://marelin.de/bg,който предлага богата гама от продукти на наистина достъпни цени. Производителят гарантира, че не извършва изпитания върху животни и нито един от продуктите не съдържа парааминобензоена киселина, което е от съществено значение за мен, признава Галена.

В края на краищата, не е чудно, че казват: няма грозни жени. Има хора, които не знаят как да използват това, което е дадено от природата, за да оживее красотата им. Клеопатра е знаела как. Звездата на попфолка Галена също очевидно е от жените, които знаят.

И ако вие също искате да използвате пълноценно чудотворните свойства на Мъртво море, за да запазите красотата и младостта си, тогава защо не пробвате?
https://marelin.de/bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!