Сузанита откровено за лечението си в клиника за наркозависими

Певицата не скрива нито една подробност за трудностите

Сузанита, която е една на 17 години, излезе от клиника за наркозависими преди по-малко от месец. Тя избра да разкаже своята история първо пред Краси Боев в рубриката „Нищо лично” по NOVA.

Дъщерята на Орхан Мурад не скрива нито една подробност от миговете, през които е преминала.

До какво води известността и как „розовите” мечти могат да се превърнат в кошмари, вижте в откровената изповед на младата певица.

„Случи ми се нещо доста неприятно. Съвкупност от неприятни моменти и тогава търсех утеха. Намерих я в забранените субстанции” – споделя Сузанита.

Певицата посочи, че има смелостта да застане пред камера и да разкаже за всичко преживяно.

„Сега съм напълно чиста, но не мога да кажа, че вече съм независима. Това изисква време. Бях само месец в клиниката и не твърдя, че съм излекувана. Продължавам, като посещавам дневен център” – каза още тя.

Вижте тук какво още сподели певицата!

7 коментара към “Сузанита откровено за лечението си в клиника за наркозависими”

  • Хаха каза:

    Все същия миндил си … а какво си си направила лицето … :Х обезобразила си се ….за мен е виновен баща ти хем знае как е в тези среди ,хем те остави … а можеше да си едно нормалнп дете и като пораснеш тогава да се занинаваш с музика ,когато си малко пораснала а не от 12 годишна да печели пари на твой гръб … и от мън възпитание не са ти дали много , както и сама да можеш да си направиш сметка кое какво що и да излизаш сама от пробшемите а не да търсиш утеха от проблемите в наркотиците …

  • Сузанитко, нали разбираш, че всичките ти тъпотии приключиха дотук точно сега. Михаела Маринова веднага след като е направила концерт по-случай 22-ри рожден ден, ти тотално изпростя! Ти си се самозабравила! Стигна дотук със тъпите си наркотици! Гледахме те за първи път как си вдигнала среден пръст по време на клипа към първата ти професионална песен, където хората те забелязват, че чорапогащника ти е скъсан. Накърняваш свободата на словото, особено заради тъпите ти голотии във YouTube. Хората те мразят и бягат от теб, не виждаш ли? Ти си отвратителна куха лейка на 17 години, която се мисли за много важна. Ти си неадекватна. Ако те видим във един клип как обиждаш Михаела Маринова, както и цяла България, то това значи че и тъпото ти негативно изказване към любимата ми певица тотално ще ме загуби. Добре, че не те харесвам. Махни се от България, както и от публичното медийно пространство. Повече не искам да те виждам. За пореден път ти ме караш автоматично да си сменя канала. Това не е твоята работа бе, момиче. Михаела Маринова, която ми е на 1 място сред любимите ми музикални изпълнителки, тя е класи над теб. И скоро, като си приключила с кариерата си, Михаела ще ти стигне гледанията на шибаните ти песни и тя ще бъде на нивото ти. Да не се казвам Павел Трендафилов, ако не пиша този коментар. И последни думи за теб, Сузанитке: Срам за теб и цялото ти семейство! Дишай им прахта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!