Сузанита остро срещу новата жена на баща си Орхан Мурад

Сузанита оплю новата приятелка на баща си Орхан Мурад, след като в социалните мрежи и медийното пространство се появиха техни общи фотоси, видя „Телеграф“.

„Това същество не може да стъпи на малкия пръст на майка ми. А и спрете да се бъркате в личния живот и подробности, които не би трябвало да ви засягат“, категорично заяви блондинката в Инстаграм, където си позволи да сподели повторно щастливите кадри на прясната двойка.

 

Новата жена до 54-годишния изпълнител се казва Камелия Добрева. Любопитна подробност е, че двамата обявяват връзката си няколко месеца след официалния развод на Орхан и бившата му жена Шенай. Самата тя също не остана длъжна на бившия си съпруг.

Развеждат се родителите на Сузанита – Орхан Мурад и Шенай

„Всичко, от което се нуждая тази вечер, е твоята любов, да, скъпи“, написа тя в официалния си фейсбук профил с видния намек за нов мъж.

Сузанита взриви мрежата с нова визия/ ВИЖ

Разкритията за Мурад и всички места, които е обходил със сегашната си изгора, родом от Казанлък, провокират допълнително дългогодишната му партньорка, която флиртува и чрез коментари.

Реклама

1 коментар към “Сузанита остро срещу новата жена на баща си Орхан Мурад”

  • бг каза:

    Парцала Сузи пак се мъчи да блесне. Отрепка си и умните го видяха. Стой си с жалкото подобие на майка, която те направи такъв парцал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!