Стратия се завръща шокиращо откровен

Поп изпълнителят Стратия се завърна на музикалната сцена след три години творческо мълчание. Този път себе си – повече отвсякога, модерен и откровен.

Певецът, който нашумя с парчетата „Платонично”, „Няма да спра”, „Отново” и дуета с бившата певица и настояща телевизионна водеща Мария Игнатова – „Невъзможно”, поднася на публиката изненадващо шокиращ проект. Фотосесията, заснета преди броени дни, презентира предстоящия нов проект на изпълнителя – „ДНК Спирали”.

Стратия позира в сценичен тоалет от кожа, обувки в стил Алекзандър Маккуин с 20 см. ток и всичко това гарнирано с кристали Сваровски, „инкрустирани” върху фейса на артиста. Новата визия е решена изцяло от него. Стратия определя всичко това като произведение на изкуството във всичките му форми.

”Това е вълнуващ и вдъхновяващ образ, който е подсилен със 100-процентова поп музика. Новата ми песен ”ДНК Спирали” представлява модерно и откровено творчество, а роялът, с който започва, е моята сила и страст” – разкрива подробности за проекта той. Изпълнителят допълва също, че: „Духът няма полова принадлежност”.

Новото авторско парче на Стратия е по негова музика и текст на младата актриса Наталия Дукова. То е създадено като част от авторския й театрален моноспектакъл „Мозъчен дренаж”.

Скоро ще бъде заснето и видеото към „ДНК Спирали”, което също ще бъде доста завладяващо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!