Стоян Петков е новото попълнение на Diapason Records

Водещият на Фен Фолк ТВ – Стоян Петков, с дебютна песен

Стоян Петков стана част от голямото семейство на музикална компания Diapason Records. Изпълнителят представи първата си самостоятелна песен – „Гледай ме, гледай, пиленце лале“.

Той е познат на всички зрители на медията от авторското предаване „Фолклорна усмивка“ и поздравителното „Празнична наздравица“, където се изявява като водещ.

Освен че среща и прави съпричастни зрителите с българския фолклор, той безрезервно засвидетелства любовта си към него в първия си самостоятелен проект. С голямо вдъхновение изпълнява „Гледай ме, гледай, пиленце лале”, която е част от любимата му тракийска фолклорна област.

„Българският фолклор е изключително богатство, с което трябва да се гордеем. Благодарен съм, че реализирах една от мечтите си, а именно да запиша любима песен.“ – споделя водещият.

„Гледай ме, гледай, пиленце лале“ е народна песен, чийто аранжимент е дело на Виктор Йорданов – Кардама. Видеото е заснето лично Ненчо Касъмов в известен столичен ресторант . За танците в него Стоян Петков се довери на професионалистите от ТА „Гайтан“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!