Стилиян: Младите изпълнители могат да се учат от Галин/ ВИДЕО

Стилиян е сравнително ново име в попфолка. Той стана част от Diapason Records след като реализира първите си проекти. Признава, че вече като част от музикалната компания има повече възможности за реализация. В „Открит микрофон“ на Signal.bg изпълнителят разказва своята житейска история и защо е избрал да бъде част от компанията на Ненчо Касъмов.

„Още с първата песен исках да подпиша договор, да съм част от Фен ТВ.  Така се стекоха нещата, че не се договорихме с шефа. Пуснах една песен, пуснах и втора, и той вече ми предложи сам договор. Видя, че имам огромно желание, може би и потенциал. Точно на рождения ми ден – 9 май, подписахме договор“ – казва певецът пред водещата Емилия Стоянова.

„В Diapason Records имам пълна свобода като изпълнител. Целият екип на компанията много ме подкрепя. Тепърва ще има много изненади за почитателите на музиката. Не съм спирал да работя. Мартин Биолчев, който прави моите песни, ми е изключително голям приятел. То има много модерно мислене за нещата, които в момента се случват“ – споделя той.

Гледайте Стилиян в „Открит микрофон“ с Емилия Стоянова тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!