Стилиян и DJ Оскар възпяха сладкото в живота / ВИЖ

Новата песен на Стилиян – „Сладкото в живота ми“, бе промотирана преди дни в ефира на Фен ТВ. В парчето взима участие и DJ Оскар в типичния за изпълнителя купонджийски стил.

Проектът е специален подарък от изпълнителя за всички влюбени и излезе ден преди Свети Валентин. „Снимахме клипа на 13-ти януари, а премиерата е на 13-ти февруари, надявам се фаталното число да ми донесе късмет“ – допълва той.

Специалното участие на DJ Оскар не е било планувано и песента е трябвало да бъде самостоятелна. Певецът обаче променя решението си в последния момент: „Много му благодаря, че прие поканата ми. Той е невероятен музикант и се радвам, че най-накрая направихме нещо заедно“.

Идеята, музиката и текстът са на Джoшкун, като участие в написването на текста взима и Петя Радева. Аранжиментът е на Мартин Биолчев, видеоклипът е заснет от Иво Спасов.

Специално участие във видеото към песента взема близката приятелка на изпълнителя – Натали, която пристига специално за снимките от Белгия, където е собственичка на най-голямата българска дискотека.

„За този проект съм благодарен на всички, с които работих и по-специално на Джошкун, който ми помогна много! За мен той е уникален музикант и е удоволствие, и чест да работя с него. Благодаря и за подкрепата на продуцента ми Ненчо Касъмов, който е „кръстника“ на песента и на екипа на Диапазон Рекърдс и на Фен ТВ. Отново благодаря и на DJ OSKAR – най-добрият диджей сред певците и най-добрият певец сред диджеите“ – завършва емоционално Стилиян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!