Стефан Илчев: Фики е изненада за всички

Стефан Илчев точно преди година покори „Като две капки вода“ и доказа, че може да е истински хамелеон на сцената. Още дълго зрителите със сигурност ще помнят как той имитираше с лекота Лили Иванова, Селин Дион, Марая Кери и други.

„Много се радвам, че нещата, които ми се случват в моя живот, се случват тогава, когато съм готов за тях. Съвсем осъзнато използвах успеха от „Като две капки вода“, за да твоя мои авторски неща“ – категоричен е гласовитият певец.

Тази година Илчев  беше в публиката по време на финала на шоуто. „Много е различно да си на сцената и в публиката. Съпреживявах емоциите заедно с изпълнителите, беше много странно“ –  каза той в „Говори с Ива“.

„Категорично съм доволен от победителя Фики. Мисля, че е правилният избор за победител в този сезон. Той беше моят фаворит. Не го издадох до края, защото исках да видя дали и публиката ще избере отново най-добия и се радвам, че винаги с публиката сме на едно мнение, което значи, че и аз съм на прав път “ – заяви певецът и допълни още:

Феноменалният Фики изживя най-прекрасния момент в живота си

„По нищо от неговите песни, които има в попфолка, не съм подозирал какво носи като талант това момче. Беше изненада не само за мен, но и за всички, които гледаха този сезон. Евала! Много приятно впечатление ми направи и се радвам, че публиката го удостои с победа“.

Вижте цялото интервю тук!

6 коментара към “Стефан Илчев: Фики е изненада за всички”

  • Таня каза:

    Вечният самохвалко. И на теб не ще да ти е чиста победата в шоуто, имайки предвид, че си такъв антипатичен некадърник.

  • Николай каза:

    Спрете бе хора, стига сипахте обиди, с нищо не са ви виновни. Каква е тази злоба не разбирам. И аз не харесвам определени хора, но не ръся обиди.

  • Стефани каза:

    Спахте ли с фикито, сигурно се и лизахте? Гнусни цигански лесбийки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!