Стефан Илчев с важна новина след победата в „Като две капки вода“

Стефан Илчев сподели важна новина след победата в „Като две капки вода“.

„Единственото нещо, с което искам и съм искал да се занимавам в живота е музиката. Пожелавам си да имам още много предложения за песни“ – казва той в „Здравей, България“.

Певецът говори за емоциите си от най-сладката победа като признава: „Впуснах се в това приключение, за да покажа, че има още една страна на моя талант“.

В момента преди да го обявят за победител в шоуто не е очаквал, че ще чуе своето име. „Когато на сцената останахме двамата с Мария, започнах да си подготвям на ум честитките за нея. Изобщо не очаквах да спечеля“ – не крие Стефан.

За скромността като ключов елемент от победата подчертава: „Скромността е част от моето възпитание. Случаен успех със сигурност има, но обикновено той е със срок на годност. Винаги се старая да науча перфектно текстовете на песните, които изпълнявам, за да мога да си освободя допълнително време, за да изучавам жестовете на образа“.

 

Стефан Илчев – големият победител в „Като две капки вода“, сезон 7

 

Големият победител от „Като две капки вода“ издава: „Още тази седмица ще запиша новата си песен“.

До кого се е допитвал най-много за изявите си, кой образ е искал да му се падне, но не е имал този късмет, с кого е завързал най-близко приятелство в шоуто и какви са бъдещите му творчески изяви, гледайте във видеото на „Здравей, България“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Съдържанието е защитено!